Ориз и други земјоделски производи

"КИНГ ТРЕЈД КО е и една од водечките компании во земјоделското производство. Лоцирани сме во источниот дел на Македонија, кој овозможува добри услови за одгледување на земјоделски производи.
Може да понудиме:
Главно сме ориентирани кон производство на познатите сорти на Кочанскиот ориз. Годишно произведуваме по околу 300 тони ориз. Нашиот висококвалитетен кочански ориз го пласираме во многу европски земји, како: Полска, Бугарија, Холандија, Хрватска, Албанија, Чешка, Србија, Босна ...
Нашиот овоштарник кој се наоѓа во чистата природа на територијата на Источна Македонија нуди модри сливи од најразлични сорти: грчка слива – конзумна , која се одликува со месната внатрешност и мала семка, позната по својата сочност и незаменлив вкус во фамилијата на овошјето и слива – индустриска, совршена за сушење, за подготовка на разни мармалади, слатка како и алкохолни пијалоци.

Свињарска фарма

Како резултат на долгогодишното работење, Компанијата Кинг Трејд КО ја прошири дејноста и во областа на сточарството. Во нашата свињарска фарма нудиме големопродажба на висoко сортни свињи во секој период од годината.

Прочитајте повеќе

Сакате да соработувате со нас?

Во пакување од : 1/25; 1/50; 1/1000 кг. ПП вреќи или 1/1, 1/4 фолиени ќесички.

Производите на "Кинг Трејд КО" ги имаат сите неопходни сертификати за контрола на квалитет и безбедност на храна.