Формулар за контакт

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Детали за контакт

Адреса
КИНГ ТРЕЈД КО, Раде Кончар б.б 2300, Кочани

 ____________________________________________________

Телефон/Факс
+ 389 33 361 781

 ____________________________________________________

Мобилен
+389 (0)70 213 232;
+389 (0)71 271 229;
+389 (0)71 309 823

 ____________________________________________________

Е-пошта
kingtrade@t.mk
contact@kingtrade.mk

 ____________________________________________________